Universele ontwikkelaars

Werken met Goeie Jongens betekent direct contact met twee all-round website bouwers die al sinds eind vorige eeuw professioneel met het Internet bezig zijn. We kunnen uw ideeën meteen omzetten in werkende software, want we hebben namelijk een hoop op onze kerfstok:

Adviseren
Uitstekend bedrijfskundig gevoel, veel ervaring met professional services (consultancy en training): problemen opdelen in stukjes en dan in teamverband oplossen.
Ontwerpen
Grafisch ontwerp, interactie-ontwerp, en vooral het optimaliseren van gebruikerservaring middels de laatste techniek (liefst zodat het niet opvalt, maar wel veel toevoegt).
Aanpakken
Senior rollen bij grotere projecten: lead developer, architect en project manager. We combineren het liefst de fasering en het risico management van RUP met de flexibiliteit van Scrum en agile ontwikkeling.
Programmeren
Van de voorkant tot de achterkant, van web servers en databases tot CSS en JavaScript. We maken alles met open source software, dus: lage ontwikkelkosten door hergebruik van alle software en ervaring uit eerdere projecten, en géén licentiekosten.
Draaien
Hosting, systeembeheer en onderhoud voor de meest veeleisende klanten, waaronder AEGON en KLM. We houden vooral Amazon Web Services en Rackspace in de gaten, maar weten ook in Nederland de weg naar de betere hosting providers.

Zie ook ons portfolio.