Wat we doen

Wij maken websites en onderscheidende webapplicaties die niet door iedere webbouwer kunnen worden geleverd. Daarnaast worden we regelmatig benaderd voor advies op het gebied van Python, Django en jQuery.

Hoe we het doen

Simpel en vlot is de kunst van een goede website. Het is makkelijk om dingen moeilijker te maken dan écht nodig is, maar gebruikers waarderen vooral producten die snel en eenvoudig zijn (zie ook de betere momenten van Apple & Google).

De gezondheid van een website zie je pas na een tijdje, als de site goed gebruikt wordt, of als er uitbreidingen nodig zijn. Te traag of te duur? Ongezond (vaak chronisch), terwijl dat makkelijk kan worden voorkomen.

De juiste aanpak is bepalend voor de ontwikkelsnelheid en dus de kosten. Begin relatief klein en met een goede basis, breid daarna stap-voor-stap uit.

Waarom we het doen

We hebben Goeie Jongens opgericht zodat we onze brede ervaring van de afgelopen jaren zo goed mogelijk kunnen benutten. We wilden meer plezier in ons werk hebben, en aan onszelf (en de wereld) het volgende bewijzen:

  1. Onze klanten kunnen voor relatief lage kosten snel de markt op met een goed product.
  2. We kunnen de allerlaatste webtechnologie vertalen naar voordeel voor onze opdrachtgevers.